Finsulate Antifouling

Lakegrade

De Finsulate Lakegrade is ontwikkeld voor toepassing op zoetwater en af en toe zout water. In deze omgevingen is de grootste uitdaging om mosselen en algen tegen te gaan. Daarnaast is in (berg)meren nogal eens kalkaanslag een probleem. De Lakegrade voorkomt het grootste deel hiervan en als er toch wat van deze aangroei optreedt, is het eenvoudig weg te vegen of met hoge druk af te spuiten. Ook wanneer een jacht af en toe een paar weken op zout water vaart, is in het algemeen ons advies om de Lakegrade te gebruiken.

Speedgrade

Finsulate Speedgrade is ontwikkeld voor planerende jachten en snelle commerciële schepen. Speedgrade is geoptimaliseerd op snelheid. Hierdoor is het product wel wat gevoeliger voor aangroei op (zout) water. De aangroei is eenvoudig weg te vegen met de meegeleverde hulpmiddelen (in het water), of met hoge druk water tijdens het liften.

Seagrade

De Seagrade variant is ontwikkeld voor gebruik op zout water, maar is ook prima te gebruiken op zoet water. Finsulate Seagrade heeft de maximale antifoulingwerking. Zeepokken, kokerwormen en andere harde aangroei worden geweerd en als er na lang stil liggen toch wat van deze organismen op de romp zitten, zijn ze eenvoudig weg te vegen.


Product video's